مقاله

  • ۰
  • ۰

دورکاری2

آموزش کار در منزل و دورکاری در ایران

دورکاری

دورکاری چیست؟ دورکاری یعنی فردی برای یک شرکت یا مجموعه خاصی کار کند، اما به جای حضور در محل شرکت و دفترکار، از راه دور وظایفی را که به او محول شده انجام دهد. بنابراین، دورکاری و فریلنسینگ دو مفهوم جدا هستند. در فریلنسینگ یا خوداشتغالی، شما برخلاف دورکاری در استخدام جایی نیستید و به صورت شخصی از مشتریان سفارش کار قبول می‌کنید.

اما وجه مشترک مفاهیم دورکاری و فریلنسینگ یا خوداشتغالی این است که شما از هر مکانی که بخواهید کار خود را انجام می‌دهید و فعالیتتان محدود به مکان مشخصی نیست. بیشتر افراد دورکار از منزل کار خود را انجام می‌دهند. برای اینکه در دورکاری موفق باشید باید نکاتی را رعایت کنید که در این نوشته این نکات را آموزش می‌دهیم:

1. افزایش تمرکز

درست لحظه ای که لپ تاپ را روشن می کنید و به یادداشت کردن کارهایی که باید انجام دهید، می پردازید، یکی از دوستان تان تماس می گیرد و درخواستی دارد و… هر بار که سعی می کنید بخش کوچکی از کارتان را انجام دهید، چندین مختل  کننده توجه از راه می رسند و حواس تان پرت می شود.

اگر بتوانید بر حواس پرتی غلبه کنید راحت‌تر می‌توانید در منزل کار کنید.

2. شماره تلفن ثابت اختصاصی

وقتی تصمیم می‌گیرید از منزل کار کنید، در واقع برای کسب و کار خانگی خود شماره تلفن ثابت اختصاصی ندارید. شماره تلفن همراه هم در مقایسه با شماره تلفن ثابت (به خصوص که پیش شماره باپرستیژی نیز داشته باشد) نمی‌تواند اعتماد مشتریان را به خود جلب کند.

3. منشی 

عیب دیگر کار در منزل این است که خودتان هستید و خودتان. و نمی‌توانید منشی داشته باشید و باید تماسهای مشتریان را خودتان پاسخ دهید که هم از وجهه حرفه‌ای تان می‌کاهد و هم باعث از دست دادن تمرکزتان می‌شود.

 

4. یادگیری بدون توقف

یکی دیگر از  معایب دورکاری این است که فرد از یادگیری در محیط سازمانی دور می افتد، زیرا محیط سازمانی محیط آموزنده‌ای است. وقتی فردی دورکاری دارد، در فضایی دور از یک مکان رسمی است و از مزایای مربوط به آن غافل می شود. بنابراین برای غلبه بر این مشکل باید ارتباطاتتان را بیشتر کنید تا در خانه ایزوله نشوید.

کار کردن از منزل به قدری مزایا دارد که بهتر است با انجام اقداماتی ساده معایب آن را رفع کنیم و در کنار کسب درآمد، از آرامش منزل نیز لذت ببریم.

  • ۹۸/۰۶/۱۴
  • زهرا شریفی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی